Biljett sökning

Hitta Agios Kirikos Pireus färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Agios Kirikos till Pireus med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Agios Kirikos Pireus Färja. För mer information och en snabb offert på Agios Kirikos Pireus färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Agios Kirikos Pireus vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Agios Kirikos Pireus Färja

Agios Kirikos guide

Agios Kirikos, som är huvudstad på Ikaria, ligger på den sydöstra kusten och grundades av sjömän för cirka 300 år sedan. Alla offentliga tjänster på ön finns vid hamnen, liksom regelbunden färjetrafik som ansluter till de omgivande öarna.

Pireus guide

Pireus är en hamnstad som ligger i regionen Attika i Grekland. Pireus är den mest trafikerade hamnen i Grekland och det största i Europa, som betjänar miljontals passagerare varje år. Färjeterminalen erbjuder enastående faciliteter för att rymma antalet besökare och täta buss-och tågtrafik direkt i terminalen.

Hitta alternativ till Agios Kirikos Pireus färjor