Biljett sökning

Hitta Alonnisos Agios Konstantinos färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Alonnisos till Agios Konstantinos överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Alonnisos Agios Konstantinos Färja på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Alonnisos Agios Konstantinos färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Alonnisos Agios Konstantinos färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Alonnisos Agios Konstantinos länkarna nedan.

Alonnisos Agios Konstantinos Färja

  • Hellenic Seaways
    3 avgångar per vecka Alonnisos Agios Konstantinos Färjor (3h 20m)

Alonnisos guide

Alonissos är en grekisk ö i Egeiska havet och är en del av norra Kykladerna. Ön har en egen hamn och en rikedom av det skyddande marina livet, vilket är anledningen till den första grekiska Marine Park som grundades där. Det finns regelbundna färjeförbindelser till de anslutande öarna och god tillgång till segling och fiskemöjligheter runt ön.

Agios Konstantinos guide

Agios Konstantinos är en stad i den grekiska regionen Phthiotida. Den vackra staden har fantastiska stränder med kristallklart vatten och vackra vyer och även en livlig hamn med regelbundna förbindelser till Sporaderna och fastlandet.

Hitta alternativ till Alonnisos Agios Konstantinos färjor