Biljett sökning

Hitta Alonnisos Volos färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Alonnisos till Volos med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Alonnisos Volos Färja. För mer information och en snabb offert på Alonnisos Volos färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Alonnisos Volos vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Alonnisos Volos Färja

  • Hellenic Seaways
    11 avgångar per vecka Alonnisos Volos Färjor (3h 15m)
  • Anes Ferries
    4 avgångar per vecka Alonnisos Volos Färjor (5h 30m)

Alonnisos guide

Alonissos är en grekisk ö i Egeiska havet och är en del av norra Kykladerna. Ön har en egen hamn och en rikedom av det skyddande marina livet, vilket är anledningen till den första grekiska Marine Park som grundades där. Det finns regelbundna färjeförbindelser till de anslutande öarna och god tillgång till segling och fiskemöjligheter runt ön.

Volos guide

Volos är en hamnstad i Thessalien som ligger mitt på det grekiska fastlandet. Volos har en stark marin på grund av dess placering och är ökänt hemland till den antika grekiska hjälten Jason som gick ombord på skeppet Argo efter sökandet efter det gyllene skinnet. Volos är en industristad med en stor och livlig hamn som välkomnar konstant färjetrafik i den livliga staden.

Hitta alternativ till Alonnisos Volos färjor