Biljett sökning

Hitta Annaba Marseille färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Annaba till Marseille överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Annaba Marseille Färja på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Annaba Marseille färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Annaba Marseille färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Annaba Marseille länkarna nedan.

Annaba Marseille Färja

Annaba guide

Annaba är den fjärde största staden i Algeriet och ligger i norra Algeriet. Annaba är känt för sin bergiga terräng som bevarar den naturliga historia i området. Annaba har antagit en europeisk kultur på grund av antalet av franska och italienska turister.

Marseille guide

Marseille är den näst största staden i Frankrike efter Paris. Färjeamnen i Marseille är mycket stor och har fyra terminaler för passagerar-och bilfärjor till Frankrike. Terminalerna är väl utrustade med en rad faciliteter för passagerare. Hamnen är ansluten till A7 och A50 motorväg, och det finns bussar att ta passagerare till de viktigaste buss-och järnvägsstationer i staden.

Hitta alternativ till Annaba Marseille färjor