Biljett sökning

Hitta Arbatax Civitavecchia färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Arbatax till Civitavecchia överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Arbatax Civitavecchia Färja på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Arbatax Civitavecchia färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Arbatax Civitavecchia färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Arbatax Civitavecchia länkarna nedan.

Arbatax Civitavecchia Färja

  • Tirrenia
    2 avgångar per vecka Arbatax Civitavecchia Färjor (10h 31m)

Arbatax guide

Arbatax är en liten by på Sardinien och är en viktig hamnt för inresa för personer som reser med färja från Rom. Staden ligger på kanten av Tyrrenska havet och har anslutning via en liten järnväg till huvudstaden Cagliari och ligger endast ca 4 km från den största flygplatsen.

Civitavecchia guide

Civitavecchia är en stad i provinsen Rom och en hamnstad i Tyrrenska havet, ordet Civitavecchia betyder "gamla stan". Placeringen av hamnen är i mitten av Medelhavet vilket gör den till en av de livligaste och mest effektiva i Italien. Alla bekvämligheter man förväntar sig finns inom hamnen samt enkel tillgång till det europeiska väg-och järnvägarna.

Hitta alternativ till Arbatax Civitavecchia färjor