Biljett sökning

Hitta Belfast Cairnryan färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Belfast till Cairnryan överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Belfast Cairnryan Färja på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Belfast Cairnryan färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Belfast Cairnryan färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Belfast Cairnryan länkarna nedan.

Belfast Cairnryan Färja

  • Stena Line
    5 dagligen Belfast Cairnryan Färjor (2h 22m)

Belfast guide

Belfast är huvudstad och största staden på Nordirland. Staden har ett historiskt centrum för repslageri och varvsindustri samt stadens största skeppsbyggare som Harland och Wolff, känd för att bygga HMS Titanic som är baserade i de största och mest produktiva varv i världen. Belfast är en stor hamn med kommersiella och industriella bryggor.

Cairnryan guide

Cairnryan är en liten skotsk by i Dumfries och Galloway på östra stranden av Loch Ryan med en viktig sjöfartshistoria. Byn har två stora färjeterminaler som ansluter Skottland till Nordirland med järnvägsförbindelser till centrala Glasgow.

Hitta alternativ till Belfast Cairnryan färjor