Biljett sökning

Hitta Brindisi Paxi färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Brindisi till Paxi med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Brindisi Paxi Färja rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Brindisi Paxi färjor som inkluderar tidtabeller, Brindisi Paxi färjepriser och info hur man bokar Brindisi Paxi färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Paxi till Brindisi sida!

Brindisi Paxi Färja

Brindisi guide

Brindisi är en stad i regionen Apulien i Italien på kusten i Adriatiska havet, och är den viktigaste hamnen av de viktigaste kommersiella och industriella småbåtshamnar i Adriatiska havet och var historiskt sätt etti centrum för handel för Grekland.

Paxi guide

Paxi är namnet på den minsta grupp av de Joniska öarna, den grekiska översättningen är "Complex of Islands". Paxi ligger strax söder om Korfu. Historiskt sett är sags Paxi ha skapats av den grekiska guden Poseidon när han slog Korfu med sin treudd för att skapa ett hem för sin kärlek. Hamnen i Paxi är liten och grundläggande, men alla bekvämligheter finns i närheten och anslutningar till hamnen och är ganska lätt att hitta på grund av sitt centrala läge.

Hitta alternativ till Brindisi Paxi färjor