Biljett sökning

Hitta Chalki Heraklion färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Chalki Heraklion Färja som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Chalki till Heraklion färja! Se nedan för information om Chalki Heraklion färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Chalki Heraklion Färja

  • Anek Lines
    2 avgångar per vecka Chalki Heraklion Färjor (11h 30m)

Chalki guide

Chalki är en del av Tolvöarna. Den enda byn på Chalki är uppbyggd kring hamnen så alla bekvämligheter finns inom nära räckhåll och hamnen har regelbunden färjetrafik till de andra Tolvöarna. Den lilla ön kan utforskas helt till fots och har inga motorfordon, vilket gör det till en perfekt lugn atmosfär för att koppla av.

Heraklion guide

Heraklion är den största staden och huvudstad på ön Kreta i Grekland. Heraklion är en viktig sjöfart och hamnen, som är belägen centralt på nordöstra kusten av Kreta. Det är lätt att nå med bil eller kollektivtrafik. Hamnen har omfattande faciliteter som är tillgängliga för besökande passagerare samt restauranger och shopping inom gångavstånd.

Hitta alternativ till Chalki Heraklion färjor