Biljett sökning

Hitta Chalki Rhodos färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Chalki till Rhodos överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Chalki Rhodos Färja på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Chalki Rhodos färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Chalki Rhodos färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Chalki Rhodos länkarna nedan.

Chalki Rhodos Färja

Chalki guide

Chalki är en del av Tolvöarna. Den enda byn på Chalki är uppbyggd kring hamnen så alla bekvämligheter finns inom nära räckhåll och hamnen har regelbunden färjetrafik till de andra Tolvöarna. Den lilla ön kan utforskas helt till fots och har inga motorfordon, vilket gör det till en perfekt lugn atmosfär för att koppla av.

Rhodos guide

Rhodos ligger i delen av östra Egeiska havet, den största av Tolvöarna i Grekland. Färjehamnen till ön ligger vid nordöstra änden av den gamla staden och välkomnar tusentals passagerare under hela året. Anläggningarna i hamnen är bra och tillgången till Rhodos många sevärdheter och resorts är lätt att nå med alla transportmedel. Den medeltida staden utsågs till ett av världsarven år 1988.

Hitta alternativ till Chalki Rhodos färjor