Biljett sökning

Hitta Durres Trieste färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Durres till Trieste med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Durres Trieste Färja rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Durres Trieste färjor som inkluderar tidtabeller, Durres Trieste färjepriser och info hur man bokar Durres Trieste färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Trieste till Durres sida!

Durres Trieste Färja

Durres guide

Durres är den näst största staden i Albanien och ligger på den centrala albanska kusten. Durres hamn är den största hamnen i Albanien med goda förbindelser till Italien och tillgång till alla större vägnät. Hamnen har bra passagerar faciliteter och är lättillgängligt via kollektivtrafik.

Trieste guide

Trieste är en stad och en hektisk hamnstad i nordöstra Italien. Staden ligger på en smal remsa av Italien mellan Adriatiska havet och Slovenien. Färjehamnen i Trieste ligger i norra delen av staden och har goda vägförbindelser till Slovenien, Kroatien och Österrike, liksom runt om i staden. Bussterminalen ligger 20 minuter från portanslutningen och tåg finns i centrum som tar en till resten av landet.

Hitta alternativ till Durres Trieste färjor