Biljett sökning

Hitta Folegandros Milos färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Folegandros till Milos med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Folegandros Milos Färja. För mer information och en snabb offert på Folegandros Milos färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Folegandros Milos vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Folegandros Milos Färja

  • Zante Ferries
    3 avgångar per vecka Folegandros Milos Färjor (2h 0m)
  • Sea Jets
    14 avgångar per vecka Folegandros Milos Färjor (0h 55m)
  • Hellenic Seaways
    2 avgångar per vecka Folegandros Milos Färjor (2h 35m)

Folegandros guide

Folegandros är en liten grekisk ö i Egeiska havet och bildar delar av Kykladerna. Karavostasiss är den största hamnen som ligger på den södra sidan av ön. Hamnen har minimal anläggningar men har en regelbunden busstrafik som ansluter till de större byarna på ön.

Milos guide

Milos är en grekisk ö i Egeiska havet den sydligaste ön i Kykladerna gruppen. Ön är känd för statyn av Afrodite. Färjehamnen i Milos ligger i hamnstaden Adamas i mitten av ön. Hamnen har begränsade faciliteter, men är ligger närheten till staden där man hittar alla bekvämligheter och tillgång till kollektivtrafik.

Hitta alternativ till Folegandros Milos färjor