Biljett sökning

Hitta Glossa Thessaloniki färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Glossa till Thessaloniki överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Glossa Thessaloniki Färja på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Glossa Thessaloniki färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Glossa Thessaloniki färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Glossa Thessaloniki länkarna nedan.

Glossa Thessaloniki Färja

Glossa guide

Glossa är en by som ligger i den nordvästra delen av ön Skopelos i norra Sporaderna. Den lilla hamnen i Glossa har begränsat med faciliteter vid avstigningen. Den lilla staden är nästan orörd och full av pittoreska tavernor och vackra hus. Staden är bästa att utforskas till fots men är mycket kuperad.

Thessaloniki guide

Thessaloniki är den näst största staden i Grekland och huvudstaden i centrala Makedonien. Den viktigaste hamnen för Thessalonki ligger i hjärtat av den största staden nära de stora shoppingstråken. Hamnen erbjuder ett utbud av persontrafik och är lättillgängligt med de stora motorvägarna och kollektivtrafik.

Hitta alternativ till Glossa Thessaloniki färjor