Biljett sökning

Hitta Helsingfors Sankt Petersburg färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Helsingfors till Sankt Petersburg överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Helsingfors Sankt Petersburg Färja på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Helsingfors Sankt Petersburg färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Helsingfors Sankt Petersburg färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Helsingfors Sankt Petersburg länkarna nedan.

Helsingfors Sankt Petersburg Färja

  • St Peter Line
    2 avgångar per vecka Helsingfors Sankt Petersburg Färjor (15h 0m)

Helsingfors guide

Helsingfors är huvudstad och största staden i Finland som ligger på stranden av den finska viken i Östersjön. Helsingfors är den mest trafikerade hamnen i Finland med flera passagerarterminaler. Det är över en miljon passagerare som passerar Helsingfors årligen. Terminalerna är väl utrustade med alla passageraranläggningar och har goda förbindelser med tåg, buss och väg.

Sankt Petersburg guide

St Petersburg är en stad i Ryssland, som ligger på floden Neva på Östersjön. Hamnen i St Petersburg är Rysslands viktigaste transportlänk mellan öst och väst. S: t Petersburg är rik på historia och har sedan dess blivit en mycket modern och dynamisk stad, även om det ibland beskrivs som kuslig. Hamnen i S: t Petersburg nås bäst med kollektivtrafik från staden med alla bekvämligheter som ligger bara några minuter bort.

Hitta alternativ till Helsingfors Sankt Petersburg färjor