Biljett sökning

Hitta Helsingfors Travemünde färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Helsingfors till Travemünde med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Helsingfors Travemünde Färja. För mer information och en snabb offert på Helsingfors Travemünde färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Helsingfors Travemünde vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Helsingfors Travemünde Färja

  • Finnlines
    7 avgångar per vecka Helsingfors Travemünde Färjor (29h 30m)

Helsingfors guide

Helsingfors är huvudstad och största staden i Finland som ligger på stranden av den finska viken i Östersjön. Helsingfors är den mest trafikerade hamnen i Finland med flera passagerarterminaler. Det är över en miljon passagerare som passerar Helsingfors årligen. Terminalerna är väl utrustade med alla passageraranläggningar och har goda förbindelser med tåg, buss och väg.

Travemünde guide

Travemünde ligger vid mynningen av floden Trave i Tyskland. Den vackra badort är Tysklands största hamnen vid Östersjön med den äldsta fyren på den baltiska kusten. Färjehamnen ligger i den södra delen av staden med lätt tillgång direkt från Autobahn.

Hitta alternativ till Helsingfors Travemünde färjor