Biljett sökning

Hitta Heraklion Paros färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Heraklion till Paros med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Heraklion Paros Färja rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Heraklion Paros färjor som inkluderar tidtabeller, Heraklion Paros färjepriser och info hur man bokar Heraklion Paros färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Paros till Heraklion sida!

Heraklion Paros Färja

  • Sea Jets
    1 1 Veckovis Heraklion Paros Ferry (4h 15m)
  • Hellenic Seaways
    6 avgångar per vecka Heraklion Paros Färjor (3h 40m)

Heraklion guide

Heraklion är den största staden och huvudstad på ön Kreta i Grekland. Heraklion är en viktig sjöfart och hamnen, som är belägen centralt på nordöstra kusten av Kreta. Det är lätt att nå med bil eller kollektivtrafik. Hamnen har omfattande faciliteter som är tillgängliga för besökande passagerare samt restauranger och shopping inom gångavstånd.

Paros guide

Paros är en del av Kykladerna ögruppen och ligger i Egeiska havet i Grekland. Hhamnen är den viktigaste transportnav för Kykladerna. Ön erbjuder vackra stränder och livligt nattliv, vilket gör det till ett populärt stopp för turister. Hamnen är mycket lätt att hitta var som helst på ön och är fullt utrustad med all persontrafik som man förväntar sig.

Hitta alternativ till Heraklion Paros färjor