Biljett sökning

Hitta Katapola Rhodos färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Katapola Rhodos Färja som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Katapola till Rhodos färja! Se nedan för information om Katapola Rhodos färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Katapola Rhodos Färja

Katapola guide

Katapola (Amorgos) är den östligaste ön i ögruppen Kykladerna. Det finns två små hamnar och en vacker port som kantas av restauranger och tavernor. Det finns båtplatser för de färgglada fiskebåtarna och besökande segelbåtar.

Rhodos guide

Rhodos ligger i delen av östra Egeiska havet, den största av Tolvöarna i Grekland. Färjehamnen till ön ligger vid nordöstra änden av den gamla staden och välkomnar tusentals passagerare under hela året. Anläggningarna i hamnen är bra och tillgången till Rhodos många sevärdheter och resorts är lätt att nå med alla transportmedel. Den medeltida staden utsågs till ett av världsarven år 1988.

Hitta alternativ till Katapola Rhodos färjor