Biljett sökning

Hitta Marseille Algiers färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Marseille Algiers Färja som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Marseille till Algiers färja! Se nedan för information om Marseille Algiers färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Marseille Algiers Färja

  • Corsica Linea
    3 avgångar per vecka Marseille Algiers Färjor (23h 0m)
  • Algerie Ferries
    3 avgångar per vecka Marseille Algiers Färjor (20h 0m)

Marseille guide

Marseille är den näst största staden i Frankrike efter Paris. Färjeamnen i Marseille är mycket stor och har fyra terminaler för passagerar-och bilfärjor till Frankrike. Terminalerna är väl utrustade med en rad faciliteter för passagerare. Hamnen är ansluten till A7 och A50 motorväg, och det finns bussar att ta passagerare till de viktigaste buss-och järnvägsstationer i staden.

Algiers guide

Alger är huvudstad i Algeriet och är hem för mer än 3,5 miljoner människor. Algier har en stor ham. Invånarna i Alger är kända för sin oklanderliga gästfrihet och deras välkomnande gentemot turister.

Hitta alternativ till Marseille Algiers färjor