Biljett sökning

Hitta Marseille Porto Torres färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Marseille till Porto Torres med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Marseille Porto Torres Färja rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Marseille Porto Torres färjor som inkluderar tidtabeller, Marseille Porto Torres färjepriser och info hur man bokar Marseille Porto Torres färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Porto Torres till Marseille sida!

Marseille Porto Torres Färja

  • Corsica Linea
    1 1 Veckovis Marseille Porto Torres Ferry (10h 1m)
  • La Meridionale
    2 avgångar per vecka Marseille Porto Torres Färjor (13h 30m)

Marseille guide

Marseille är den näst största staden i Frankrike efter Paris. Färjeamnen i Marseille är mycket stor och har fyra terminaler för passagerar-och bilfärjor till Frankrike. Terminalerna är väl utrustade med en rad faciliteter för passagerare. Hamnen är ansluten till A7 och A50 motorväg, och det finns bussar att ta passagerare till de viktigaste buss-och järnvägsstationer i staden.

Porto Torres guide

Porto Torres är en stad vid kusten på nordvästra Sardinien. Hamnen i Porto Torres är grundläggande och har minimala passageraranläggningar, men på grund av närheten till den största staden, så finna alla bekvämligheter bara en kort promenad bort med tillgång till lokala vägar och kollektivtrafik.

Hitta alternativ till Marseille Porto Torres färjor