Biljett sökning

Hitta Melilla Almeria färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Melilla till Almeria med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Melilla Almeria Färja. För mer information och en snabb offert på Melilla Almeria färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Melilla Almeria vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Melilla Almeria Färja

  • Balearia
    7 avgångar per vecka Melilla Almeria Färjor (3h 30m)
  • Trasmediterranea
    7 avgångar per vecka Melilla Almeria Färjor (5h 30m)
  • Naviera Armas
    1 1 Veckovis Melilla Almeria Ferry (7h 30m)

Melilla guide

Melilla är en stad i Spanien och en exklav på den norra kusten av Marocko, och en av två permanenta bebodda spanska territorier på Afrikas fastland. Melilla hamnen är belägen i centrum av staden och är förbisedd av gamla staden. Melilla port har ett bra utbud av passagerarfaciliteter och ligger bara en kort promenad från den huvudsakliga staden.

Almeria guide

Almeria är en stad i Andalusien i Spanien. Almeria har en hektisk hamn vid foten av en fantastisk arabisk fästning och är en verksam inkörsport för besökare från Marocko. Almeria är en vacker orörd stad med en fantastisk kust och orörda stränder.

Hitta alternativ till Melilla Almeria färjor