Biljett sökning

Hitta Milos Katapola färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Milos Katapola Färja som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Milos till Katapola färja! Se nedan för information om Milos Katapola färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Milos Katapola Färja

  • Sea Jets
    7 avgångar per vecka Milos Katapola Färjor (3h 25m)

Milos guide

Milos är en grekisk ö i Egeiska havet den sydligaste ön i Kykladerna gruppen. Ön är känd för statyn av Afrodite. Färjehamnen i Milos ligger i hamnstaden Adamas i mitten av ön. Hamnen har begränsade faciliteter, men är ligger närheten till staden där man hittar alla bekvämligheter och tillgång till kollektivtrafik.

Katapola guide

Katapola (Amorgos) är den östligaste ön i ögruppen Kykladerna. Det finns två små hamnar och en vacker port som kantas av restauranger och tavernor. Det finns båtplatser för de färgglada fiskebåtarna och besökande segelbåtar.

Hitta alternativ till Milos Katapola färjor