Biljett sökning

Hitta Mykonos Folegandros färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Mykonos Folegandros Färja som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Mykonos till Folegandros färja! Se nedan för information om Mykonos Folegandros färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Mykonos Folegandros Färja

  • Sea Jets
    7 avgångar per vecka Mykonos Folegandros Färjor (3h 30m)
  • Hellenic Seaways
    1 1 Veckovis Mykonos Folegandros Ferry (6h 20m)

Mykonos guide

Mykonos är en grekisk ö och en del av Kykladerna. Mykonos hamn har kopplingar till de övriga Kykladerna och det grekiska fastlandet. Ön är ett populärt turistmål och den livliga hamnen har regelbundna dagliga förbindelser och en buss som går från den gamla hamnen.

Folegandros guide

Folegandros är en liten grekisk ö i Egeiska havet och bildar delar av Kykladerna. Karavostasiss är den största hamnen som ligger på den södra sidan av ön. Hamnen har minimal anläggningar men har en regelbunden busstrafik som ansluter till de större byarna på ön.

Hitta alternativ till Mykonos Folegandros färjor