Biljett sökning

Hitta Mykonos Kimolos färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Mykonos till Kimolos med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Mykonos Kimolos Färja. För mer information och en snabb offert på Mykonos Kimolos färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Mykonos Kimolos vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Mykonos Kimolos Färja

Mykonos guide

Mykonos är en grekisk ö och en del av Kykladerna. Mykonos hamn har kopplingar till de övriga Kykladerna och det grekiska fastlandet. Ön är ett populärt turistmål och den livliga hamnen har regelbundna dagliga förbindelser och en buss som går från den gamla hamnen.

Kimolos guide

Kimolos är en bergig ö i den sydvästra spetsen av Kykladerna gruppen i Grekland och är en lugn semesterort. Hamnen i Kimolos har kopplingar till Pireus hamnen i Aten året runt via färja. Hamnen har begränsade faciliteter, men har bussförbindelser och taxi som är tillgängliga.

Hitta alternativ till Mykonos Kimolos färjor