Biljett sökning

Hitta Naxos Mykonos färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Naxos till Mykonos med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Naxos Mykonos Färja. För mer information och en snabb offert på Naxos Mykonos färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Naxos Mykonos vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Naxos Mykonos Färja

Naxos guide

Naxos är den största grekiska ön i Kykladerna gruppen i Egeiska havet. Färjehamnen ligger i den norra delen av ön och har goda förbindelser med väg. Naxos ligger nära stadens centrum där alla faciliteter är tillgängliga för passagerare som stiger på.

Mykonos guide

Mykonos är en grekisk ö och en del av Kykladerna. Mykonos hamn har kopplingar till de övriga Kykladerna och det grekiska fastlandet. Ön är ett populärt turistmål och den livliga hamnen har regelbundna dagliga förbindelser och en buss som går från den gamla hamnen.

Hitta alternativ till Naxos Mykonos färjor