Biljett sökning

Hitta Paros Astypalea färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Paros till Astypalea med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Paros Astypalea Färja rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Paros Astypalea färjor som inkluderar tidtabeller, Paros Astypalea färjepriser och info hur man bokar Paros Astypalea färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Astypalea till Paros sida!

Paros Astypalea Färja

Paros guide

Paros är en del av Kykladerna ögruppen och ligger i Egeiska havet i Grekland. Hhamnen är den viktigaste transportnav för Kykladerna. Ön erbjuder vackra stränder och livligt nattliv, vilket gör det till ett populärt stopp för turister. Hamnen är mycket lätt att hitta var som helst på ön och är fullt utrustad med all persontrafik som man förväntar sig.

Astypalea guide

Astypalea tillhör Tolvöarna i sydöstra delen av Egeiska havet. Ön liknar formen av en fjäril och den är känd av lokalbefolkningen som "bank of Gods". Det finns regelbundna färjor till och från Aten och de omgivande öar. På Astypalea finns det kollektivtrafik som är lättillgänglig samt bil-och motorcykeluthyrning.

Hitta alternativ till Paros Astypalea färjor