Biljett sökning

Hitta Paxi Brindisi färjor på Ferries.se

På Ferries.se är det enkelt att hitta det billigaste priset för Paxi Brindisi Färja med alla de stora färjerederierna mellan Paxi till Brindisi!

För att se erbjudanden, kan ni enkelt välja er överfart och antalet passagerare och sedan tryck på sök för och se vad som finns mellan Paxi Brindisi.

För alternativa överfarter, klicka på någon av Paxi eller Brindisi länkarna på denna sida.

Paxi Brindisi Färja

Paxi guide

Paxi är namnet på den minsta grupp av de Joniska öarna, den grekiska översättningen är "Complex of Islands". Paxi ligger strax söder om Korfu. Historiskt sett är sags Paxi ha skapats av den grekiska guden Poseidon när han slog Korfu med sin treudd för att skapa ett hem för sin kärlek. Hamnen i Paxi är liten och grundläggande, men alla bekvämligheter finns i närheten och anslutningar till hamnen och är ganska lätt att hitta på grund av sitt centrala läge.

Brindisi guide

Brindisi är en stad i regionen Apulien i Italien på kusten i Adriatiska havet, och är den viktigaste hamnen av de viktigaste kommersiella och industriella småbåtshamnar i Adriatiska havet och var historiskt sätt etti centrum för handel för Grekland.

Hitta alternativ till Paxi Brindisi färjor