Biljett sökning

Hitta Piran Porec färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Piran Porec Färja som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Piran till Porec färja! Se nedan för information om Piran Porec färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Piran Porec Färja

  • Trieste Lines
    3 avgångar per vecka Piran Porec Färjor (0h 50m)

Piran guide

Piran är en stad i sydvästra Slovenien vid Adriatiska havet. Staden är pittoresk med en rikedom av historiska arkitektur. Hamnen i Piran är väl beläget i centrum av Piran med pendeltrafik som finns inom den välutrustade passagerarterminalen och god tillgång till allmänna kommunikationer till resten av staden, även om det inte finns tågförbindelser.

Porec guide

Porec ligger på den östra kusten i Kroatien, med en liten och grundläggande hamnen för passagerare till fots. Faciliteter är begränsad inom hamnen och det finns ett begränsat antal bussar till och från hamnområdet.

Hitta alternativ till Piran Porec färjor