Biljett sökning

Information om fÓ“rjehamn

Hitta Piran Pula färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Piran till Pula med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Piran Pula Färja rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Piran Pula färjor som inkluderar tidtabeller, Piran Pula färjepriser och info hur man bokar Piran Pula färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Pula till Piran sida!

Piran Pula Färja

Piran guide

Piran är en stad i sydvästra Slovenien vid Adriatiska havet. Staden är pittoresk med en rikedom av historiska arkitektur. Hamnen i Piran är väl beläget i centrum av Piran med pendeltrafik som finns inom den välutrustade passagerarterminalen och god tillgång till allmänna kommunikationer till resten av staden, även om det inte finns tågförbindelser.

Pula guide

Pula är den största staden i Istrien län i Kroatien, en vacker stad på spetsen av halvön Istrien. Historien om Pula går tillbaka cirka 3000 år och historiskt var den känd som fiske och skeppsbyggnads stad, resterna av detta kan fortfarande ses. Färjehamnen har grundläggande faciliteter och bussförbindelser till staden och de omgivande områden.

Hitta alternativ till Piran Pula färjor