Biljett sökning

Hitta Pireus Serifos färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Pireus till Serifos med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Pireus Serifos Färja. För mer information och en snabb offert på Pireus Serifos färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Pireus Serifos vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Pireus Serifos Färja

  • Aegean Speed Lines
    13 avgångar per vecka Pireus Serifos Färjor (2h 20m)
  • Zante Ferries
    10 avgångar per vecka Pireus Serifos Färjor (4h 15m)
  • Sea Jets
    9 avgångar per vecka Pireus Serifos Färjor (1h 54m)

Pireus guide

Pireus är en hamnstad som ligger i regionen Attika i Grekland. Pireus är den mest trafikerade hamnen i Grekland och det största i Europa, som betjänar miljontals passagerare varje år. Färjeterminalen erbjuder enastående faciliteter för att rymma antalet besökare och täta buss-och tågtrafik direkt i terminalen.

Serifos guide

Serifos är belägen i Egeiska havet i västra Kykladernas ögrupp och har blivit en populär semesterort för grekiska besökare. Ön har en charmig orörd kvalitet, med fantastisk utsikt och traditionella vita målade byggnader. Färjehamnen ligger på den sydöstra hörnet av ön.

Hitta alternativ till Pireus Serifos färjor