Biljett sökning

Hitta Pireus Thessaloniki färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Pireus till Thessaloniki med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Pireus Thessaloniki Färja. För mer information och en snabb offert på Pireus Thessaloniki färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Pireus Thessaloniki vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Pireus Thessaloniki Färja

Pireus guide

Pireus är en hamnstad som ligger i regionen Attika i Grekland. Pireus är den mest trafikerade hamnen i Grekland och det största i Europa, som betjänar miljontals passagerare varje år. Färjeterminalen erbjuder enastående faciliteter för att rymma antalet besökare och täta buss-och tågtrafik direkt i terminalen.

Thessaloniki guide

Thessaloniki är den näst största staden i Grekland och huvudstaden i centrala Makedonien. Den viktigaste hamnen för Thessalonki ligger i hjärtat av den största staden nära de stora shoppingstråken. Hamnen erbjuder ett utbud av persontrafik och är lättillgängligt med de stora motorvägarna och kollektivtrafik.

Hitta alternativ till Pireus Thessaloniki färjor