Biljett sökning

Hitta Playa Blanca Corralejo färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Playa Blanca till Corralejo överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Playa Blanca Corralejo Färja på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Playa Blanca Corralejo färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Playa Blanca Corralejo färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Playa Blanca Corralejo länkarna nedan.

Playa Blanca Corralejo Färja

Playa Blanca guide

Playa Blanca är den sydligaste staden på ön Lanzarote på Kanarieöarna. Översättas som "White Beach" det är en av de nyaste orter på ön. Det är en hektisk småbåtshamn och hamnen har regelbundna färjor till Fuerteventura. Ursprungligen ett fiskeläge. Det finns ett bra utbud av restauranger och caféer runt hamnen och småbåtshamnen.

Corralejo guide

Corralejo är en liten stad som är belägen på den norra spetsen av Fuertventura på Kanarieöarna. Traditionellt en fiskeby, är Corralejo nu en av de största semesterorterna på Kanarieöarna. Det finns två hamnar i staden samt en småbåtshamn som är kantad med restauranger och caféer. Det finns regelbundna färjeförbindelser till Lanzarote och hamnarna erbjuder alla bekvämligheter man förväntar sig med biluthyrning och tillgång till lokala transporterna.

Hitta alternativ till Playa Blanca Corralejo färjor