Biljett sökning

Hitta Plymouth St Malo färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Plymouth till St Malo med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Plymouth St Malo Färja rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Plymouth St Malo färjor som inkluderar tidtabeller, Plymouth St Malo färjepriser och info hur man bokar Plymouth St Malo färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från St Malo till Plymouth sida!

Plymouth St Malo Färja

Plymouth guide

Plymouth är en stad på södra kusten i Devon i England, med en historia så långt tillbaka som bronsåldern och är hem till den största flottbasen i Västeuropa. Historiskt sett är den brittiska flottan avseglad från Plymouth för att besegra den spanska armadan. Hamnen i Plymouth är fullt utrustad med alla faciliteter som passagerare behöver och har snabb direkt åtkomst från London via Great Western järnvägsnät.

St Malo guide

St Malo är en hamnstad i Bretagne i nordvästra Frankrike i Engelska kanalen. Det finns grundläggande passageraranläggningar inom St Malo terminalen med god tillgång till hamnen från N137 motorvägen som är kopplad till resten av Frankrike. Kollektivtrafiken ligger minuter från huvudbyggnaden till fots.

Hitta alternativ till Plymouth St Malo färjor