Biljett sökning

Hitta Ponza Casamicciola färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Ponza Casamicciola Färja som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Ponza till Casamicciola färja! Se nedan för information om Ponza Casamicciola färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Ponza Casamicciola Färja

  • SNAV
    5 avgångar per vecka Ponza Casamicciola Färjor (1h 45m)

Ponza guide

Ponza är den största av de italienska Pontine öarna, och legenden säger att ön fick sitt namn efter den romerska guvernören i Judeen Pontius Pilatus. Staden Ponza är en fiske och båtlivs port, med flera bryggor för att rymma stora båtar, skeppsbyggnad och för reparationer. Hamnen i Ponza är ganska liten och erbjuder ett litet antal passagerare, även om det finns många restauranger och butiker i närområdet.

Casamicciola guide

Casamicciola ligger i provinsen Neapel i den italienska regionen Kampanien. Det finns färjeförbindelser till fastlandet Italien och Capri.

Hitta alternativ till Ponza Casamicciola färjor