Biljett sökning

Hitta Porto Santo Stefano Giglio färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Porto Santo Stefano till Giglio med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Porto Santo Stefano Giglio Färja rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Porto Santo Stefano Giglio färjor som inkluderar tidtabeller, Porto Santo Stefano Giglio färjepriser och info hur man bokar Porto Santo Stefano Giglio färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Giglio till Porto Santo Stefano sida!

Porto Santo Stefano Giglio Färja

  • Toremar
    4 dagligen Porto Santo Stefano Giglio Färjor (1h 0m)

Porto Santo Stefano guide

Porto Santo Stefano är en hamnstad på västkusten av Italien i provinsen Grosseto, Toscana. Staden har två hamnar och var en gång I tiden bara ansluten till en liten järnvägslinje, som stängdes år 1944. Färjehamnen erbjuder ett bra utbud av passagerarfaciliteter och tillgång till de kustnära vägarna runt ön och ansluter till det italienska fastlandet.

Giglio guide

Giglio är liten ö som ligger utanför kusten i Toscana i Italien, en av sju öar som utgör den toskanska arkipelagen. Hamnen i Giglio är lätt att nå med bil och är väl skyltat från alla delar av ön, den erbjuder bra tjänster och bekvämligheter för resenärerna.

Hitta alternativ till Porto Santo Stefano Giglio färjor