Biljett sökning

Hitta Porto Torres Ajaccio färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Porto Torres Ajaccio Färja som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Porto Torres till Ajaccio färja! Se nedan för information om Porto Torres Ajaccio färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Porto Torres Ajaccio Färja

Porto Torres guide

Porto Torres är en stad vid kusten på nordvästra Sardinien. Hamnen i Porto Torres är grundläggande och har minimala passageraranläggningar, men på grund av närheten till den största staden, så finna alla bekvämligheter bara en kort promenad bort med tillgång till lokala vägar och kollektivtrafik.

Ajaccio guide

Ajaccio är Korsikas huvudstad och denna vackra stad var födelseplatsen till Napoleon. Det eleganta hamnområdet i staden utstrålar välkomnande känsla med den mängd olika båtar och yachter som besöker från de franska hamnarna som till exempel Nice. Det finns en rad lokala tjänster vid hamnen, som färjeturer och biluthyrningar.

Hitta alternativ till Porto Torres Ajaccio färjor