Biljett sökning

Hitta Porto Torres Barcelona färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Porto Torres Barcelona Färja som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Porto Torres till Barcelona färja! Se nedan för information om Porto Torres Barcelona färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Porto Torres Barcelona Färja

  • Grimaldi Lines
    5 avgångar per vecka Porto Torres Barcelona Färjor (11h 45m)

Porto Torres guide

Porto Torres är en stad vid kusten på nordvästra Sardinien. Hamnen i Porto Torres är grundläggande och har minimala passageraranläggningar, men på grund av närheten till den största staden, så finna alla bekvämligheter bara en kort promenad bort med tillgång till lokala vägar och kollektivtrafik.

Barcelona guide

Barcelona är huvudstad i Katalonien och den näst största staden i Spanien. Idag är staden världsledande inom turism och handel, och är ett av världens största globala städer. Barcelona är också en stor knutpunkt med en av Europas viktigaste hamnar, anslutningar till de omfattande motorvägarna och höghastighetståg som ansluter till Spanien, Frankrike och övriga Europa.

Hitta alternativ till Porto Torres Barcelona färjor