Biljett sökning

Hitta Porto Vecchio Nice färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Porto Vecchio till Nice överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Porto Vecchio Nice Färja på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Porto Vecchio Nice färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Porto Vecchio Nice färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Porto Vecchio Nice länkarna nedan.

Porto Vecchio Nice Färja

Porto Vecchio guide

Porto Vecchio är en kommun i Corse-du-Sud i Frankrike på södra kusten av Korsika. En gång känd som "staden av salt 'som idag har salta våtmarker som inte längre fungerar. Hamn-och passagerarterminalerna har ett brett utbud av tjänster för besökare.

Nice guide

Nice ligger på den sydöstra kusten av Frankrike vid Medelhavet. Hamnen i Nice kallas Lympia som ligger nära den historiska delen av staden och bara en kort promenad från de viktigaste turistområdena. Färjeterminaler är modern och har ett bra utbud av passagerar faciliteter och pendeltrafik, och motorvägen E8 är skyltad direkt för hamnen.

Hitta alternativ till Porto Vecchio Nice färjor