Biljett sökning

Hitta Portsmouth Guernsey färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Portsmouth till Guernsey med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Portsmouth Guernsey Färja. För mer information och en snabb offert på Portsmouth Guernsey färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Portsmouth Guernsey vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Portsmouth Guernsey Färja

  • Condor Ferries
    7 avgångar per vecka Portsmouth Guernsey Färjor (7h 0m)

Portsmouth guide

Portsmouth är den näst största staden i grevskapet Hampshire på Englands sydkust. Portsmouth har varit en betydande örlogsstaden i århundraden och är hem för kända fartyg såsom Tudor Mary Rose och Lord Nelsons flaggskepp, HMS Victory. Den största hamnen har utmärkta motorvägar och järnvägsförbindelser från alla delar av Storbritannien och alla möjliga anläggning för passagerare i terminalbyggnaden.

Guernsey guide

Guernsey ligger bland Kanalöarna och är en del av de sydligaste öarna som utgör de brittiska öarna, men är geografiskt sätt närmare till Frankrike med en stark fiske-och sjöfartshistoria. Huvudstaden Guersey har en vacker hamn som är en unik och traditionell, vilket är en fantastisk utsikt när man anländer med färja. Passagerarterminalen ligger i hjärtat av staden, så tillgång till kollektivtrafik och taxi tar ca 10 minuters till fots.

Hitta alternativ till Portsmouth Guernsey färjor