Biljett sökning

Hitta Pula Trieste färjor på Ferries.se

På Ferries.se hittar ni färjor från Pula till Trieste med några av de ledande färjerederierna.

Ferries.se gör processen smidigare att hitta och boka billiga Pula Trieste Färja , välj vilken färjelinje, antalet passagerare som ska res och tryck på sök! Ni hittar alla tillgängliga tidtabeller, Pula Trieste priser och information om hur man bokar färjebiljett.

För en alternativa rutter, se Pula Trieste substitut nedan.

Pula Trieste Färja

  • Trieste Lines
    2 avgångar per vecka Pula Trieste Färjor (2h 50m)

Pula guide

Pula är den största staden i Istrien län i Kroatien, en vacker stad på spetsen av halvön Istrien. Historien om Pula går tillbaka cirka 3000 år och historiskt var den känd som fiske och skeppsbyggnads stad, resterna av detta kan fortfarande ses. Färjehamnen har grundläggande faciliteter och bussförbindelser till staden och de omgivande områden.

Trieste guide

Trieste är en stad och en hektisk hamnstad i nordöstra Italien. Staden ligger på en smal remsa av Italien mellan Adriatiska havet och Slovenien. Färjehamnen i Trieste ligger i norra delen av staden och har goda vägförbindelser till Slovenien, Kroatien och Österrike, liksom runt om i staden. Bussterminalen ligger 20 minuter från portanslutningen och tåg finns i centrum som tar en till resten av landet.

Hitta alternativ till Pula Trieste färjor