Biljett sökning

Hitta Pula Venedig färjor på Ferries.se

På Ferries.se är det enkelt att hitta det billigaste priset för Pula Venedig Färja med alla de stora färjerederierna mellan Pula till Venedig!

För att se erbjudanden, kan ni enkelt välja er överfart och antalet passagerare och sedan tryck på sök för och se vad som finns mellan Pula Venedig.

För alternativa överfarter, klicka på någon av Pula eller Venedig länkarna på denna sida.

Pula Venedig Färja

  • Venezia Lines
    4 avgångar per vecka Pula Venedig Färjor (3h 15m)
  • Atlas Kompas
    3 avgångar per vecka Pula Venedig Färjor (3h 30m)

Pula guide

Pula är den största staden i Istrien län i Kroatien, en vacker stad på spetsen av halvön Istrien. Historien om Pula går tillbaka cirka 3000 år och historiskt var den känd som fiske och skeppsbyggnads stad, resterna av detta kan fortfarande ses. Färjehamnen har grundläggande faciliteter och bussförbindelser till staden och de omgivande områden.

Venedig guide

Venedig är en stad i nordöstra Italien, väl känt för ligga på flera öar med ett antal kanaler och broar. Hela staden är döpt som ett världsarv, känd för att vara en hisnande skönhet med sin arkitektur. Den livliga hamnen i Venedig ligger nära alla sevärdheter, och vatten taxi och transfer avgår från hamnen under hela dagen. Känd för St Marks basilikan och Markusplatsen. Det är det ett populärt turistmål med sin skönhet är ett stort turistmål.

Hitta alternativ till Pula Venedig färjor