Biljett sökning

Hitta Rafina Tinos färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Rafina Tinos Färja som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Rafina till Tinos färja! Se nedan för information om Rafina Tinos färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Rafina Tinos Färja

Rafina guide

Rafina är en traditionell hamnstad belägen på den östra kusten av det södra grekiska fastlandet. Den lilla traditionella grekiska staden har en mängd fiskrestauranger och caféer och är ett populärt resmål för turister på grund av dess närhet till Aten. Den livliga hamnen har regelbundna förbindelser till övriga Kykladerna och har bra passageraranläggningar.

Tinos guide

Tinos är en grekisk ö i Egeiska havet, den är fortfarande nästan orörd av turismen. Det finns två portar i Tinos för fot och bil passagerarfärjor. Det finns olika sorters faciliteter i den närbelägna staden.

Hitta alternativ till Rafina Tinos färjor