Biljett sökning

Hitta Rhodos Kastelorizo färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Rhodos Kastelorizo Färja som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Rhodos till Kastelorizo färja! Se nedan för information om Rhodos Kastelorizo färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Rhodos Kastelorizo Färja

Rhodos guide

Rhodos ligger i delen av östra Egeiska havet, den största av Tolvöarna i Grekland. Färjehamnen till ön ligger vid nordöstra änden av den gamla staden och välkomnar tusentals passagerare under hela året. Anläggningarna i hamnen är bra och tillgången till Rhodos många sevärdheter och resorts är lätt att nå med alla transportmedel. Den medeltida staden utsågs till ett av världsarven år 1988.

Kastelorizo guide

Kastelorizo ​​är en grekisk ö som ligger i sydöstra Medelhavet, det är den minsta av de Tolvöarna. Färjehamnen ligger i den största staden och är lätt tillgänglig på denna lilla ön.

Hitta alternativ till Rhodos Kastelorizo färjor