Biljett sökning

Hitta Rhodos Kos färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Rhodos till Kos med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Rhodos Kos Färja. För mer information och en snabb offert på Rhodos Kos färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Rhodos Kos vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Rhodos Kos Färja

Rhodos guide

Rhodos ligger i delen av östra Egeiska havet, den största av Tolvöarna i Grekland. Färjehamnen till ön ligger vid nordöstra änden av den gamla staden och välkomnar tusentals passagerare under hela året. Anläggningarna i hamnen är bra och tillgången till Rhodos många sevärdheter och resorts är lätt att nå med alla transportmedel. Den medeltida staden utsågs till ett av världsarven år 1988.

Kos guide

Kos är en grekisk ö i Dodcanese gruppen och är den näst största i ögruppen efter Rhodos. Känd för att vara ett populärt turistmål med sin vackra stad och vackra stränder. Kos hamn ligger i Kos stad i den nordöstra delen av ön och är en livlig stad med manga aktiviteter. Hamnen har regelbundna förbindelser med fastlandet och de övriga Tolvöarna, med bra faciliteter och anslutningar till kollektivtrafik.

Hitta alternativ till Rhodos Kos färjor