Biljett sökning

Hitta Rönne Sassnitz färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Rönne till Sassnitz med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Rönne Sassnitz Färja rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Rönne Sassnitz färjor som inkluderar tidtabeller, Rönne Sassnitz färjepriser och info hur man bokar Rönne Sassnitz färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Sassnitz till Rönne sida!

Rönne Sassnitz Färja

Rönne guide

Rönne är den största staden på den danska ön Bornholm i Östersjön, och ståtar med storslagen natur och klippiga kuster. Staden rymmer även Danmarks äldsta teater. Rönne har blivit en populär turistattraktion för att vara känd som "Pärlen av Östersjön". Den livliga men idylliska hamnen är fylld med fiskebåtar och besökande färjor från Danmark och Sverige.

Sassnitz guide

Sassnitz är en semesterort på den östra sidan av ön Rügen i Tyskland. Sassnitz är en populär stad med en mängd olika platser och attraktioner, som ett zoo, vackra sandstränder och nationalparker. Färjehamnen är lätt att nå med stora väg-och järnvägsnäten direkt till hamnen, som erbjuder ett bra utbud av faciliteter.

Hitta alternativ till Rönne Sassnitz färjor