Biljett sökning

Hitta Rosslare Pembroke färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Rosslare till Pembroke med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Rosslare Pembroke Färja. För mer information och en snabb offert på Rosslare Pembroke färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Rosslare Pembroke vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Rosslare Pembroke Färja

  • Irish Ferries
    14 avgångar per vecka Rosslare Pembroke Färjor (4h 1m)

Rosslare guide

Rosslare är en vacker kuststad i grevskapet Wexford och är hem till Irlands näst största passagerarfärja hamn. Hamnen och passagerarterminalen har ett bra utbud av faciliteter och tjänster med anslutningar med buss och tåg som går direkt till hamnen. De viktigaste motorvägarna från Dublin och Kilkenny är väl skyltade till passagerarterminalen.

Pembroke guide

Hamnen i Pembroke ligger i södra England på den sydvästra spetsen av Wales och nära motorvägen M4. Hamnen är en idealisk plats för att nå Irland på grund av dess direkta länkar från resten av Storbritannien. Hamnen erbjuder både gods-och persontrafik med ett modernt och välutrustad terminal med alla faciliteter man kan förvänta sig.

Hitta alternativ till Rosslare Pembroke färjor