Biljett sökning

Hitta Rosslare Roscoff färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Rosslare till Roscoff överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Rosslare Roscoff Färja på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Rosslare Roscoff färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Rosslare Roscoff färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Rosslare Roscoff länkarna nedan.

Rosslare Roscoff Färja

Rosslare guide

Rosslare är en vacker kuststad i grevskapet Wexford och är hem till Irlands näst största passagerarfärja hamn. Hamnen och passagerarterminalen har ett bra utbud av faciliteter och tjänster med anslutningar med buss och tåg som går direkt till hamnen. De viktigaste motorvägarna från Dublin och Kilkenny är väl skyltade till passagerarterminalen.

Roscoff guide

Roscoff ligger på Bretagnes kust i Frankrike känd för att vara en pittoresk liten stad med fantastisk arkitektur. En gång en fiskeby, sedan 1970-talet har Roscoff utvecklats som en hamn för handel och turism. Det finns goda väg-och järnvägsförbindelser och passagerarterminalen har bra faciliteter för passerande turister.

Hitta alternativ till Rosslare Roscoff färjor