Biljett sökning

Hitta Rovinj Piran färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Rovinj till Piran överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Rovinj Piran Färja på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Rovinj Piran färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Rovinj Piran färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Rovinj Piran länkarna nedan.

Rovinj Piran Färja

  • Trieste Lines
    5 avgångar per vecka Rovinj Piran Färjor (1h 10m)

Rovinj guide

Rovinj är en stad i Istriens län i Kroatien, belägen på norra Adriatiska havet, det är en populär turist-och fiskehamn. Den pittoreska staden Rovinj har fortfarande en traditionell italiensk känsla med små kullerstensgator och strandpromenader. Färjehamnen erbjuder en rad faciliteter för besökare och centrumet är nära för passagerare som vill utforska staden.

Piran guide

Piran är en stad i sydvästra Slovenien vid Adriatiska havet. Staden är pittoresk med en rikedom av historiska arkitektur. Hamnen i Piran är väl beläget i centrum av Piran med pendeltrafik som finns inom den välutrustade passagerarterminalen och god tillgång till allmänna kommunikationer till resten av staden, även om det inte finns tågförbindelser.

Hitta alternativ till Rovinj Piran färjor