Biljett sökning

Hitta Rovinj Trieste färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Rovinj till Trieste med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Rovinj Trieste Färja. För mer information och en snabb offert på Rovinj Trieste färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Rovinj Trieste vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Rovinj Trieste Färja

  • Trieste Lines
    6 avgångar per vecka Rovinj Trieste Färjor (1h 30m)

Rovinj guide

Rovinj är en stad i Istriens län i Kroatien, belägen på norra Adriatiska havet, det är en populär turist-och fiskehamn. Den pittoreska staden Rovinj har fortfarande en traditionell italiensk känsla med små kullerstensgator och strandpromenader. Färjehamnen erbjuder en rad faciliteter för besökare och centrumet är nära för passagerare som vill utforska staden.

Trieste guide

Trieste är en stad och en hektisk hamnstad i nordöstra Italien. Staden ligger på en smal remsa av Italien mellan Adriatiska havet och Slovenien. Färjehamnen i Trieste ligger i norra delen av staden och har goda vägförbindelser till Slovenien, Kroatien och Österrike, liksom runt om i staden. Bussterminalen ligger 20 minuter från portanslutningen och tåg finns i centrum som tar en till resten av landet.

Hitta alternativ till Rovinj Trieste färjor