Biljett sökning

Hitta Salina Palermo färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Salina Palermo Färja som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Salina till Palermo färja! Se nedan för information om Salina Palermo färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Salina Palermo Färja

  • Liberty Lines
    7 avgångar per vecka Salina Palermo Färjor (3h 30m)

Salina guide

Salina är en ö norr om Sicilien i södra Italien och är den näst största ön i öriket. Staden består av sex vulkaner, som nu är inaktiva och var en gång en grekisk uppgörelse. Ön är liten så att hamnen är lättillgänglig och väl skyltade på hela ön, anläggningarna är bra för alla person-och godstrafiken till och från fastlandet Italien.

Palermo guide

Palermo är en stad och huvudstad i den autonoma regionen Sicilien och provinsen Palermo. Hamnen i Palermo är den största på ön Sicilien, med regelbundna förbindelser till fastlandet Italien. Hamnen har mycket begränsade faciliteter, men har regelbundna snabba tåg och bussar. Hamnen är belägen i hjärtat av staden, så att restauranger och shopping är nära till hands.

Hitta alternativ till Salina Palermo färjor