Biljett sökning

Hitta Sandefjord Strömstad färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Sandefjord till Strömstad med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Sandefjord Strömstad Färja rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Sandefjord Strömstad färjor som inkluderar tidtabeller, Sandefjord Strömstad färjepriser och info hur man bokar Sandefjord Strömstad färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Strömstad till Sandefjord sida!

Sandefjord Strömstad Färja

  • Fjord Line
    14 avgångar per vecka Sandefjord Strömstad Färjor (2h 30m)
  • Color Line
    4 dagligen Sandefjord Strömstad Färjor (2h 30m)

Sandefjord guide

Sandefjord är en stad som ligger i Vestfold län i Norge. Sandefjord är känd för att vara den plats där den bäst bevarade vikingaskepp grävdes, resterna är nu utställda på Viking Ship Museum i Oslo. Färjehamnen i Sandefjord ligger i centrum av staden och erbjuder grundläggande passageraranläggningar. Hamnen är tillgänglig med kollektivtrafik och är väl skyltad på vägen från E18.

Strömstad guide

Strömstad är en stad i västra Sverige och en traditionell fiskeby. Staden har blivit populär bland turister på senare år på grund av dess historiska platser och monument runt om i staden. Den viktigaste hamnen ligger i närheten av den största staden och det finns en gratis buss från centrum direkt till hamnen samt andra allmänna kommunikationer och ett bra utbud av passageraranläggningar.

Hitta alternativ till Sandefjord Strömstad färjor