Biljett sökning

Hitta Sankt Petersburg Helsingfors färjor på Ferries.se

På Ferries.se är det enkelt att hitta det billigaste priset för Sankt Petersburg Helsingfors Färja med alla de stora färjerederierna mellan Sankt Petersburg till Helsingfors!

För att se erbjudanden, kan ni enkelt välja er överfart och antalet passagerare och sedan tryck på sök för och se vad som finns mellan Sankt Petersburg Helsingfors.

För alternativa överfarter, klicka på någon av Sankt Petersburg eller Helsingfors länkarna på denna sida.

Sankt Petersburg Helsingfors Färja

  • St Peter Line
    3 avgångar per vecka Sankt Petersburg Helsingfors Färjor (15h 0m)

Sankt Petersburg guide

St Petersburg är en stad i Ryssland, som ligger på floden Neva på Östersjön. Hamnen i St Petersburg är Rysslands viktigaste transportlänk mellan öst och väst. S: t Petersburg är rik på historia och har sedan dess blivit en mycket modern och dynamisk stad, även om det ibland beskrivs som kuslig. Hamnen i S: t Petersburg nås bäst med kollektivtrafik från staden med alla bekvämligheter som ligger bara några minuter bort.

Helsingfors guide

Helsingfors är huvudstad och största staden i Finland som ligger på stranden av den finska viken i Östersjön. Helsingfors är den mest trafikerade hamnen i Finland med flera passagerarterminaler. Det är över en miljon passagerare som passerar Helsingfors årligen. Terminalerna är väl utrustade med alla passageraranläggningar och har goda förbindelser med tåg, buss och väg.

Hitta alternativ till Sankt Petersburg Helsingfors färjor